Mint futó sportolók a támogatás a láb – tippek Jan Fitschen

Ha egy maratoni futó, vagy hobbi sportolók orvosi ellátás láb hasznos, minden esetben. Európa-bajnok Jan Fitschen, terapeuta, Thomas Moore Scholl körül tanácsot adni a sportos cipő, futó zokni, valamint a megfelelő kezelés a hólyagok.

Élelmiszer … A lába a csodák az evolúció. 26 csontok, 33 ízületek, több mint 100 szalagok több mint 200 Inak alakulni egy tökéletes műalkotás. Ha aszfalton, Füves vagy homokos, lépésről lépésre hoznak minket. Élet a mi szükséges a lehető legnagyobb teljesítményt, a nélkül, hogy köszönjem meg. Futók közé követelmények többször is magasabb.

foto4Jan Fitschen a TV Wattenscheid mindent körül forog Fut. A lábait-a fővárosban. Abban a pillanatban a legjobb német maratoni futó, aki megnyerte a 2006-os Európai cím a 10.000 méter, még férjhez ment a cipők. „De csak az anyakönyvi hivatalban,” mondja, „az Egyház, úgy döntöttem, hogy a bőr.”

35 éves Fitschen a fizikai terapeuta, Thomas Moore Scholl tudom, hogy maradjon, hát gyalog: A köröm érdekel, hogy a jelentős beruházási felni-től zokni kiválasztása az optimális futócipő.

 

Orvosi lábápolás hasznos a futók?

Minden esetben. Nem csak az elit futók, mint Jan Fitschen, aki könnyen megbirkózni a 2000 kilométert, egy hét múlva pedig 230 km a vonatok, hanem az Amatőr sportolók. „A beruházások 20 euró értékben” – mondja Thomas Moore Smith „a köröm érdekel, amikor a legtöbb hibázunk. Szinte minden futó túl hosszú körmök. Vagy szögletes, szögletes vagy viaszolt. Ha egy köröm kilóg, emellett sérti az ujját. Így még a legrosszabb probléma: nincs fertőzés.”

Futó lábak más?

Nos, oké. A szabadkőművesek kézimunkázol, a második a lábán. De a szaruhártya a rotor van értelme. Ne vegye túl sok vele a reszelő. „A bőr, amely alakult át a terhelést, végez védelmi funkció a láb” – mondja Scholl, aki már a munka több, mint 20 éve watt elválasztó, az Olimpiai láng.

Mit kell tenni az ellen, hólyagok vagy kék körmeit?

Amikor Jan Fitschen tért vissza a edzőtábor Kenya, hogy több, gyakran kék vagy fekete körmök, mint okos. „Ha ott vagyok, egyenetlen talajon körülbelül 35 kilométerre Schmackes megfelelően, a lábak szenved” – mondta Fitschen. „Unalmas lehet szöget nyújt fájdalomcsillapítás. Kék köröm feloldódik minden esetben, valaha” – mondja Smith.

Jön a kék ujjak, köröm, mert a hosszú lábak növekedése, valamint az ujjaimat, hogy nyomja meg a préselt Cipő. Tehát soha nem lehet pontosan megfelelő futócipő közül választhat egy nagy távolság. A buborék Fitschen eszköz a Csomagját. Steril Pieksern megnyitja a húgyhólyag majd ragasztott egy speciális Ragasztó.

A munka minden viselni?

Ez lehetséges, de a kockázat, hogy szükség van, akkor a hólyag, egyre mérhetetlenül. Cross country zokni van a varratok, vagy a lehető legkisebb legyen. Ezek csúszásmentes. Futó sokkal jobb a tapadása, a Cipő. „Én vezetem szereti zokni vékony törzs, mert az érzés között a láb, cipő sokkal intenzívebb” – mondja Fitschen. Egyes futók inkább nagyon lapos zoknit, amely kívülről nem látható. Németországból a legjobb futó tartja semmi: „hogy nézel ki, de ha csúszik, ez nyomást gyakorol az Achilles-ín. Zokni ki kell terjednie a bokáját.”foto3

Ez kompressziós harisnya?

Ez kell próbálni minden futó magát. Míg a német futó Sabrina Mockenhaupt mindig a tömörítés térd harisnya, kezdetben elutasítja Fitschen. „Én hordom őket a gépre során hosszú az út” – mondja, „a trombózis megelőzésére.”

Hány Pár cipőt igényel, a második, hogy biztos?

Nem. Mezítláb erősíti a láb, nyugi. Fitschen szeret futni után egy kemény tempó edzés mezítláb a fűben. Néha meghatározza, hogy legfeljebb nyolc mérföld Mezítláb blokk a Fűben, vagy a tengerparton.

Hány Pár cipőt a futók a lényeg?

Ez ellentétben áll a futók a futók. Hobbi futó jön egy Pár. Meg kell jegyezni azonban, a láb, Páros. Jó sport boltok tanácsolom, külön-külön. Fitschen hét Pár, egy időben a szívességet. A választás attól függ, hogy az a talaj típusa, valamint a képzés típusa. Különböznek nehéz, egy másik életben. Általában változás cipő 1000 2000 kilométer. Elhalványul, majd megszűnik. De ez csak tájékoztató jellegű, mert, attól függően, hogy milyen típusú Cipő, rotor súly, stb. várható élettartam változik. Jan Fitschen van kedvenc cipő. Ezek különösen gyorsan. Április végén nekik kell viselni, akkor egy új rekordot a 42,195 km hosszú útvonal. Még cipő, jól ápolt láb.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *